Limba Engleza

Limba engleza este cea mai raspandita limba de comunicare internationala si adesea a fost denumita “limba lumii”.Tip de curs

Curs de Perfectionare

Cod COR/CN

Cod COR/CN: *


Certificat de absolvire (Specimen)
Multi oameni care au avut probleme de invatare sa vorbeasca in trecut in mod incorect cred ca "pur si simplu nu sunt bun la invatarea limbii engleze." In realitate, este pentru ca cele mai multe medii de limba engleza de clasa nu sunt ideale pentru a invata sa vorbeasca.
Limba engleza este cea mai raspandita limba de comunicare internationala si adesea a fost denumita “limba lumii. 
 
 
DESPRE CURS

Compania noastra ofera flexibilitate in ceea ce priveste orarul si durata cursurilor.
Cursurile de limba engleza sunt predate de profesori instruiti, metodele de predare sunt interactive si comunicative, urmarindu-se dezvoltarea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea unui text si interactiunea in conversatii).
Limba engleza a devenit una dintre cele mai vorbite limbi straine din lume si cea mai importanta din punct de vedere al comunicarii in afaceri.
Aceste cursuri se adreseaza persoanelor care doresc sa utilizeze limba engleza in diferite situatii: calatorii, socializare, corespondenta cu dificultate medie/mare, la serviciu etc. Comunicarea in limba engleza va face referire la urmatoarele situatii: la hotel, restaurant, gara, aeroport, descrieri de locuri si persoane etc.
Cursul poate fi urmat si de persoanele interesate in engleza de afaceri sau in limbaje specializate (juridic, economic, comercial etc.), dar care nu au notiunile structurilor gramaticale foarte clare sau care intampina probleme in sustinerea unei conversatii simple.
Parcurgerea unui modul sau modulelor de limba engleza generala va va ajuta sa insusiti o gramatica corecta si un vocabular pentru o conversatie obisnuita, ceea ce va poate indruma si catre modulul Business English sau modulele de limbaj specializat.
 
BENEFICII

Incadrarea corecta la modulul cel mai potrivit nivelului de cunostinte al cursantului
- Pe parcursul modulului se vor sustine progress tests care vor urmari evolutia fiecarui cursant
- La finalul fiecarui modul se sustine un examen si se va obtine o diploma care atesta cunostintele de la nivelul respectiv si recunoscuta de Ministerul Muncii si Educatiei.
- Cel mai important beneficiu care ti-l aduce absolvirea cursului de limba engleza este gasirea mai usoara a unui loc de munca. Daca stapanesti limba engleza vei avea mult mai multa incredere si putere de convingere, atat la interviul pentru obtinerea unui job, cat si in discutiile cu potentiali clienti. De asemenea iti vei expune mult mai usor punctul de vedere, iar fluenta in exprimare va atrage atentia si respectul persoanelor angrenate in discutie.
- Un alt avantaj pentru cunoscatorii limbii engleze este promptitudinea si usurinta demersurilor catre autoritati.
- Dincolo de obtinerea unui loc de munca, sau inlesnirea relatiei cu autoritatile britanice, cursul de limba engleza iti deschide extrem de multe oportunitati in viata sociala. Atunci cand stapanesti limba engleza si ai o exprimare fluenta te adaptezi mult mai usor la orice anturaj si astfel iti imbogatesti in permanenta cercul de prieteni si cunostinte.
 
INSCRIERE


MODALITATI DE INSCRIERE
Inscrierea la acest curs se poate face on-line, prin completarea formularelor si prin urmarea tuturor pasilor recomandati pentru inscriere, sau direct la secretariatul companiei.
 
CONDITII DE INSCRIERE
- Apt medical
- Invatamant gimnazial minim obligatoriu
 
OBIECTIVE GENERALE
Obiectivul principal consta în formarea de specialisti in domeniu la nivelul standardelor europene.
 
NUMAR MAXIM DE LOCURI
Pregatire teoretica:  28
Instruire practica:  14
 
DURATA CURSULUI
3 (trei) luni
 
PERIOADE DE CURS
-  ianuarie – aprilie
-  mai – august
-  septembrie – decembrie
 
Urmatoarea serie va incepe in luna aprilie 2012.

COMPETENTE DOBANDITE IN URMA CURSULUI
1. Conversatia in diferite situatii
2. Scrierea corecta si coerenta a propozitiilor formulate in limba engleza si cu o dificultate medie/mare
3. Citirea corecta a cuvintelor si intelegerea perfecta a textului din limba engleza din punct de vedere semantic si gramatical
4. Ascultarea/Listening: intelegerea mesajului vorbitorului de limba engleza fara a intampina probleme de gramatica si vocabular si rezumarea corecta a textului ascultat
5. Discurs oral: conform nivelului de standard european (pentru studiul limbii straine).
 Nota: Aceste competente vor fi certificate si mentionate pe suplimentul descriptiv al cursului, supliment ce  insoteste certificatul de absolvire.
Cursul are un puternic caracter interactiv, îmbinând elemente de teorie cu activitati practice. Acest curs îsi propune sa sprijine participantii în dezvoltarea competentelor specifice ocupatiei, o atentie deosebita acordându-se dezvoltarii abilitatilor practice.
 
CUI SE ADRESEAZA CURSUL
Cursul se adreseaza atât persoanelor care si-au dobândit partial competentele pe cai informale si doresc o perfectionare in domeniu cat si persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie.
 
METODE DE INSTUIRE
Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele.
 
LOCUL DE DESFASURARE
pentru pregatirea teoretica
Clubul SNC, Bld. Tomis, Nr.96, Constanta
 
 
LECTORI
-  Boncota Bianca
 
RESPONSABIL CURS
-  Boncota Bianca
 
 
MODALITATI DE EVALUARE
Ø  initiala
      Test de aptitudini
Ø  pe parcurs
Evaluari ale modului de organizare si desfasurare a procesului de formare si a prestatiei formatorilor prin: vizite la orele de pregatire teoretica sau la practica; chestionarea cursantilor cu privire la modul de desfasurare a procesului de formare; dezbateri cu formatorii privind modul de organizare si desfasurare a procesului de formare
 
Ø  finala
Evaluari ale modului de realizare a obiectivelor generale prin respectarea continutului programului de formare prin verificarea competentelor dobandite.
 
STRUCTURA CURSULUI
Partea teoretica a cursului are loc pe toata durata cursului de la 16.00 la 20.00 sau in week-end de la 9.00 la 13.00.
 
Module de pregatire
  • TEHNOLOGIA MESERIEI
  • INSTRUIREA PRACTICA
 
RATE & REDUCERI

 
Ø  Modalitati de plata
o  Numerar
o  OP
o  Integral sau in 2 rate
 
Ø  Reduceri pret
-  15 % din contravaloarea programului de pregatire pentru studenti si someri
-  30% din contravaloarea programului de pregatire pentru cei care au mai urmat un curs la centrul nostru de formare profesionala
-  100 lei pentru plata integrala

Durata

3 luni

Pret


Alege Tu Profesia! Inscrie-te acum: suna la 0241.619.709!